תחרות פורים • סינרול פירות יבשים – חדווה, אלעד
חדווה No Comments on תחרות פורים • סינרול פירות יבשים – חדווה, אלעדהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
הבצק מספיק לכ- 20 יחידות
מרכיבים:
½3 כוסות קמח לבן מנופה (500 גר')
1 קוביית שמרים של שמרית
1 שקית משפר אפייה
½ כוס סוכר לבן (100 גר')
2 ביצים (גדול M)
¼ כוס שמן קנולה (50 מ"ל)
עד ¾ כוס מים (150 מ"ל)
למלית:
1 כוס צימוקים
½ כוס שקדים פרוסים
3 כפות רום או ברנדי
ממרח נוגט (ממרח חלבה/ שוקולד) קנוי ומוכן למילוי
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1 כפית קינמון
1 כוס משמשים יבשים חתוכים לקוביות
אבקת סוכר או סירופ סוכר
אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל רכיבי הבצק, פרט לשמן ולמים, לקערת המערבל, לשים עד לקבלת תערובת גסה ופירורית. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה עד לקבלת בצק גמיש, עדין וקטיפתי.
2. משהים בקערה מכוסה כשעה. משרים את הצימוקים והשקדים ברום.
3. מקמחים שולחן עבודה ומרדדים את הבצק לעלה דק (½ ס"מ) מורחים את הממרח, ומפזרים לפי הסדר הבא:
א. 1 כפית קינמון
ב. אגוזי מלך קצוצים
ג. משמשים חתוכים
ד. תערובת צימוקים ושקדים
4. מגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים פרוסות בעובי של כ – 3 ס"מ.
5. מרפדים מגש אפייה בנייר אפייה, ומשכיבים את הפרוסות במרחק של 3 ס"מ זו מזו.
6. מתפיחים כשעה ומברישים בעדינות בביצה טרופה.
7. אפשר לקשט עם פלחי שקדים.
8. אופים 15 – 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
9. מצננים היטב על רשת ומפזרים אבקת סוכר או סירופ סוכר.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.